logo erkend museum logo KBC
 

Slotfeest! Dat was gheselscap goet ende fyn

Zaterdag 01 en zondag 02 Juli 2017

 TeniersDorpsfeest 1920x1080

Het Gulden Cabinet, de schitterende samenwerking tussen het KMSKA en het Rockoxhuis, loopt helaas ten einde. Het was een mooi en deugdelijk huwelijk en dat mag gevierd worden! Houd daarom dit feestweekend vrij!

Verwacht u aan een tweedaagse vol met lezingen, muziek, rondleidingen (in en rond het museum), kinderanimatie, een boekenmarkt en als slot van de dag een 'Happy Hour'.

Programma Slotfeest zaterdag 1 juli 2017: 10-17u

10:30 uur             Slow Art ism KMSKA (30 min) 
10:30 uur             Snijderswandeling met gids : Op zoek naar Frans Snijders in de stad (1:30 uur)

11:00 uur             Slow Art ism KMKSA (30 min)
11:00 uur             Muziekoptreden (30 min). 

11:30 uur             Lezing : voorstelling nieuw museum KMSKA. (30 min.)
11:30 uur             Slow Art ism KMKSA (30 min)

13:30 uur             Snijderswandeling met gids: Op zoek naar Frans Snijders in de stad  (1:30 uur)

14:00 uur             Muziekoptreden
14:00 uur             Familieworkshop ism KMKSA  (2:00 uur) 

14:30 uur             Debat (KMSKA, Museum Rockox) (30 min)

15:00 uur             Muziekoptreden (30 min).     

16:00 uur             Happy hour

17:00 uur             Einduur /doven van de lichten

Doorlopend boekenmarkt met oude boeken/postkaarten uit de collecties van het KMKSA en Museum Rockox.  Op is op!
Tussen 12 en 17u staat er een Ijskar voor aan het Museum - gratis ijsje voor elke bezoeker.

  

Programma Slotfeest zondag 2 juli 2017: 10-17u

10:30 uur             Lezing : Verzamelen  door Leen Dejongh  (30 min)
10:30 uur             Sijderswandeling met gids : Op zoek naar Frans Snijders in de stad (1:30 uur) 
10:30 uur             Rondleiding met gids : Highlights in Het Gulden Cabinet  (45 min).      Museum

11:15 uur             Muziekoptreden (30 min)  
11:15 uur             Rondleiding met gids : Highlights in Het Gulden Cabinet (45 min)  

13:30 uur             Snijderswandeling met gids : Op zoek naar Frans Snijders in de stad (1:30uur)

14:00 uur             Tekenworkshop/ Workshop 'Pimp your Totebag'  ism Jongbloed!  (2:00 uur) 
14:00 uur             Muziekoptreden (30 min).  

14:30 uur             Lezing : Het nieuwe Rockoxmuseum - Hildegard Van de Velde  (30 min)      

15:00 uur             Muziekoptreden (30 min)    

16:00 uur             Happy hour 

17:00 uur:            Einduur /doven van de lichten : dankspeech

Doorlopend boekenmarkt met oude boeken/postkaarten uit de collecties van het KMKSA en Museum Rockox.  Op is op!
Tussen 12 en 17u staat er een Ijskar voor aan het Museum - gratis ijsje voor elke bezoeker.

 

Iedereen Welkom!  Toegang Gratis.